صفر تا صد بنکداری طلا

خلاصه

بنکدار، کسی است که محصول را به صورت عمده از تولیدکننده خریداری کرده و سپس به خرده‌فروشان می‌فروشد. بنکدار طلا، یک واسطه مهم در بازار طلا محسوب می‌شود. بنکدار کمک می‌کند تا بازار بهتر چرخیده و قیمت تمام‌شده طلا برای مصرف‌کنندگان کمتر شود. بنکدار، باید به خوبی با بازار و افراد فعال در آن آشنا باشد تا نبض بازار را در دست بگیرد.

۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۸ دي
448بازدید
صفر تا صد بنکداری طلا

اگر بنا باشد که تولیدکننده، با خرده‌فروشان ارتباط گرفته و تک به تک به آن‌ها طلا بفروشد، روند فروش طلا بسیار سخت خواهد بود. تولیدکننده فرصت کافی برای فروش طلا آن هم به صورت خرده را ندارد؛ به همین دلیل، نقش بنکدار طلا پررنگ خواهد شد. بنکدار طلا، با خرید عمده از تولیدکننده و سپس فروش خرده به طلافروشان، کار خرید و فروش طلا را ساده‌تر می‌کند.بنکدار طلا، کسی است که طلا را در مقیاس بزرگ خریداری کرده و سپس به صورت عمده می‌فروشد‌. در واقع، بنکدار با خرید طلا از تولیدکننده، واسطه‌ای میان او و طلافروشان خرده است. بنکدار طلا،  نقش بسیار . مهمی در بازار خرید و فروش طلا دارد. در حقیقت بنکداری یعنی خرید کالا در مقیاس های بزرگ ( عمدتا از تولید کننده) و فروش آن به مشتریان ( خرده فروشان،) به صورت عمده و قیمت پائین گفته می شود. همان گونه که دستگیرتان شده است، بنکدار در حقیقت واسطه است.

ماجرای تخفیف و قیمت بنکدار پ

در صورتی که تولیدکننده، به صورت مستقیم و خردخرد به فروشندگان، طلا بفروشد، قیمت عرضه طلا در بازار بسیار بالا خواهد رفت. بنکدار طلا با خرید در مقیاس بالا، تخفیف خوبی از تولیدکننده می‌گیرد. این واسطه‌گری بنکدار، باعث می‌شود که در نهایت قیمت عرضه طلا در بازار، به نفع مصرف‌کننده کاهش پیدا کند.

ارتباط بنکدار

بنکدار طلا، هم با تولیدکنندگان ارتباط دارد و هم خرده‌فروشان. این باعث می‌شود تا بنکدار طلا و جواهر، تسلط خوبی روی بازار پیدا کند. این افراد هم نسبت به میزان تولیدی و قیمت استخراج اطلاعات خوبی دارند و هم درمورد تقاضای بازار. آگاهی خوب بنکداران نسبت به عرضه و تقاضا، باعث کنترل بازار طلا می‌شود

نقش طلایی بنکدار 

 اغلب تولیدکنندگان، توان کافی برای ارتباط گرفتن با بازار را ندارند. یک تولیدکننده، انرژی و زمان زیادی برای تمرکز بر فروش هم ندارد. از طرفی، خرده‌فروشان به یک منبع مورد اطمینان با حجم عرضه مشخص دارند. خرده‌فروشان اغلب به تولیدکنندگان دسترسی نداشته و توانایی خرید به صورت را هم ندارند. واسطه‌گری بنکدار، یک پل مهم بین تولیدکننده و فروشنده‌ها خواهد بود. در واقع وجود بنکدار نه تنها قیمت طلا را بالا نمی‌برد، بلکه همان‌طور که گفتیم، در نهایت منجر به کاهش قیمت تمام شده برای مصرف‌کننده خواهد شد.بنکداری طلا با خرید محصول به نام خود در حقیقت در اکثر مواقع بار بسیاری از ریسک ها را از دوش تولید کننده و خرده فروش بر می دارد. ریسک هایی مانند مرجوع شدن محصول فروش نرفته و....بنکدار طلا به صورت مستقیم فرآیند عرضه ی محصولات کمک می کنند، جالب است بدانید بنکدار ها به صورت غیر مستقیم هم فوایدی برای دیگر اعضای چرخه ی تولید دارند.بنکدار با ارائه ایده و دیدگاه‌هاى کارشناسانه درباره نحوه تولید ، و به کارگیرى سیستم‌هاى حسابدارى و کنترل و لازم به کارکنان خرده فروشى‌ها (مشتریان) مى‌توانند فرآیند عملیات آنها را بهبود بخشند. 

از چه زمان می شود بنکدار شد 

کسی از ابتدای ورود به بازار طلا، بنکدار نمی‌شود. بنکداران، پس از چند سال فعالیت در بازار طلا و آشنایی با زیر و بم این فضا، توانایی بنکداری را پیدا می‌کنند.

علاوه بر آشنایی با تولیدکنندگان و شرایط کارگاه‌ها، لازم است با خرده‌فروشان و کانال‌های عرضه به مصرف‌کننده هم آشنا باشید. بنکدار باید شناخته‌شده و مورد اطمینان هر دو طرف، یعنی تولیدکننده و خرده‌فروش باشد. پس بنکداری به هیچ وجه کار ساده‌ای نیست و به سختی می‌توان به این جایگاه رسید. درآمد بنکداری طلا، به کارمزد ساخت طلا اضافه می‌شود. این درصد اضافه، در میان بنکداران متفاوت است؛ ولی اغلب حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد قیمت اجرت هر گرم از طلا، سهم بنکدار است. اجرت ساخت هر گرم طلا، بسته به نوع ساخت، عیار، قیمت روز طلا و مواردی از این قبیل، متفاوت خواهد بود.

روند قدرتمند شدن بنکدار

یک بنکدار طلا، قبل از هر چیز باید با تولیدکنندگان ارتباط بگیرد. سپس باید دقیقاً محصولاتی که قصد فروششان را دارد، بشناسد. این محصولات، نیاز به نگهداری و سپس عرضه دارند. ارتباط با خرده‌فروشان و مصرف‌کننده را باید مشخص کرد. تبلیغات و بازاریابی مناسب، اصول مهمی برای عرضه هستند. هزینه‌های همه این مراحل باید مشخص باشند تا نقشه راهی برای کسب درآمد، مشخص شود.‌

توسعه بازار بنکدار 

بنکدار، باید مشتری‌هایش برای خرید طلا بنکداری را بشناسد. گاهی خریداران، همان خرده‌فروشان هستند که این کانال عرضه، B2B است. گاهی خریداران، مصرف‌کنندگان هستند و واسطه دیگری وجود ندارد که این روش BtoC نام دارد. این روزها روش دوم، یعنی فروش مستقیم به مصرف‌کننده به قیمت خرده، محبوبیت زیادی پیدا کرده است. فروش مستقیم، نیازمند تبلیغات و بازاریابی مناسب در میان مردم است. فروش آنلاین و سایر روش‌های جذب مشتری، باید به استراتژی بنکداران اضافه شوند تا کسب و کارشان رشد کند. مصرف‌کنندگان بالقوه هم با شناخت بنکداران و آشنایی با محصولاتشان، تبدیل به مشتریان بالفعل خواهند شد.