صد نامه بی پاسخ برای حمایت از تولید طلا
منصورینژاد عنوان کرد: انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر استان کرمان در سال گذشته برای حمایت از تولید کنندگان مصنوعات طلا و جواهر ، صد نامه به مسئولین استانی اعم از امام جمعه ، استاندار ، مسئولین صنایع دستی ، بانک ها و .. زده ولی متاسفانه هیچ پاسخی دریافت نکرده است.

به گزارش پایگاه خبری جهان طلا گلدنیوز ؛ احمد منصورینژاد ، رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا ، جواهر ، نقره و سنگهای قیمتی استان کرمان بیان داشت: در این نامه ها بر اهمیت و ضرورت حمایت از صنعت طلا تاکید و تبیین شد که حمایت از صنعت طلا در اشتغال و ارزآوری استان و کشور موثر است.
وی افزود: استان کرمان سابقه خوبی در تولید نقره و طلا داشته است ولی در 20 تا 30 سال اخیر به دلیل عدم حمایت از تولید همه فروشنده شده اند و در کرمان اصلا کارخانه تولید طلا نداریم.
استان کرمان مهد سنگ های قیمتی کمیاب
منصوری نژاد تصریح کرد: انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر کرمان پیگیری هایی که برای حمایت از بحث گارنت (از سنگهای قیمتی و کمیاب کرمان) انجام داد تا استان کرمان به عنوان استان پایلوت در زمینه توسعه سنگ های قیمتی کشور انتخاب شود که متاسفانه علیرغم تلاش ها و پیگیری ها این مهم محقق نشده است.
وی خاطر نشان کرد: سنگ های قیمتی می تواند جایگزین فروش نفت شود ولی متاسفانه نه صنف در این راستا اقدام کرده که این مهم را به مسئولین نشان بدهد و نه دولتمردان یک نیروی عملیاتی مستقیم کاری دارند که بتواند در این راستا کاری انجام دهد و تا زمانی که این دو نگاه به هم نرسند، صنعت طلا به دور خود می چرخد و با اوضاع اقتصادی کنونی و وضعیت فروش سوتی طلا و شمش های آب شده و بی کیفیت، بخش تولید نمی تواند جان بگیرد.
تحریم ترکیه ، فرصتی برای صنعت طلای ایران
رییس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر کرمان با اشاره به اینکه در سال 1403 قیمت طلا در کشورهای بزرگ دنیا رشد روز افزون داشت و عامل اصلی که قیمت طلا را بالا برد مسائل سیاسی دنیا بود گفت: به طبع در کشور ایران هم قیمت طلا بالا بود و مسائل سیاسی و اقتصادی باعث شد که تولید کنندگان صنعت طلا نتوانند ابزار و ماشین آلات جدید را وارد کنند.
وی اظهار داشت: در سال گذشته تولید کنندگان صنعت طلا نتوانستند هیچ بازاری را در خارج از کشور پیدا کنند و باز هم صادرات طلا روی زمین ماند که این امر می طلبد تفکرات قبلی کنار گذاشته شود و همدلی در خانواده صنعت ایجاد شود.
منصوری نژاد گفت: با توجه به اینکه کشور ترکیه نیز تحریم شده، اکنون فرصت خوبی برای ایرانیان است که در بازار های کشور های عربی نفوذ کنند و صادرات مصنوعات طلا را به کشور های عربی داشته باشند ولی با این روند و تفکرات فعلی این اتفاق نمی افتد.
وی با تاکید بر اینکه تمام مشکلات صنعت طلا از داخل خانواده صنعت طلا است بیان داشت: اگر در خانواده بزرگ صنعت طلا، همدلی ایجاد شود و کنار هم قرار گیرند می توانند تمام قوانین مجهول و سختی که در مورد صنعت تدوین می شود را کنار بگذارد.
برنامه ها و اهداف انجمن طلای کرمان در 1404
منصوری نژاد در گفتگو با سایت طلا گلدنیوز با تاکید بر ضرورت حمایت اتحادیه طلا هر استان از تولیدکنندگان در سال جدید در بیان برنامه های آتی انجمن بیان داشت: انجمن تولید کنندگان کرمان در سال 1403 دو موضوع گرفتن تسهیلات برای تولید کنندگان و تامین ابزار و تجهیزات برای تولیدکنندگان به منظور افزایش توان تولید و بالا بردن کیفیت مصنوعات برابر استاندارد های جهانی بود که متاسفانه محقق نشد و با توجه به اینکه برنامه های قبلی عملیاتی نشده انجمن نمی تواند در سال 1404 برنامه جدیدی را اضافه کند و نهایتا در سال 1404 همان برنامه های قبلی اعم از گرفتن تسهیلات برای تولید کنندگان، حل مشکلات تولیدکنندگان، رساندن صدای آنها به مجامع و گرفتن بودجه برای شناسایی معادن سنگ گارنت و جلوگیری از خام فروشی سنگ های قیمتی کرمان اعم از گارنت ، فیروزه و بقیه سنگ های قیمتی استان کرمان می باشد.
آینده روشن صنعت طلا در گرو همگرایی و همدلی
منصوری نژاد ادامه داد: تا زمانی که صنف طلا کنار هم ننشیند و همگرایی و همدلی نداشته باشند و اینگونه باشد که پیشکسوت «بگوید فقط من» و جوان «بگوید شما نمی دانید» نمی توان اتفاق خوبی برای صنف رقم زد و با این روند نمی توان آینده روشنی برای این صنعت در سال جدید پیش بینی کرد.
رییس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگهای قیمتی استان کرمان گفت: در سال جدید باید اتحاد و همدلی و حمایت از تولید داخلی در اولویت قرار گیرد تا از پیچ های سخت اقتصادی عبور کنیم.