مشهد یکی از قطب های طراحی طلا در کشور است
رئیس اتحادیه صنف طلا و جواهرات مشهد، با اشاره به پیشرفتهای چشمگیر مشهد در حوزه طراحی طلا عنوان کرد: با برنامهریزیهای انجامشده، امروز مشهد به یکی از قطبهای اصلی طراحی طلا در کشور تبدیل شده است.

به گزارش سایت طلا گلدنیوز، یوسف تقی زادگان، رئیس اتحادیه صنف طلا و جواهرات مشهد در نشست خبری نهمین نمایشگاه تخصصی طلا، جواهر، نقره و گوهرسنگها اظهار کرد: چهار سال پیش، تعداد طراحان خوب طلا در مشهد به تعداد انگشتان دست محدود میشد، اما امروز پیشرفتهای چشمگیری در حوزه طراحی طلا در مشهد حاصل شده است و اکنون مشهد در زمینه طراحی طلا در سطح کشور پیشتاز است که این افتخاری بزرگ برای شهر ما محسوب میشود.
وی همچنین از برگزاری مسابقه طراحی طلا در حاشیه نمایشگاه خبر داد و افزود: تاکنون، ۲۳۰ اثر به دبیرخانه این مسابقه ارسال شده که با تمدید مهلت تا هشتم اردیبهشت، پیشبینی میشود این تعداد به حدود ۳۰۰ اثر برسد.
۹۰ درصد طراحان طلا در مشهد بانوان هستند
تقی زادگان این آمار را نشاندهنده رشد چشمگیر استعدادها و ظرفیتهای طراحی طلا در مشهد دانست و بیان داشت: در مشهد حدود 90 درصد طراحان طلا را زنان تشکیل میدهند و حتی در فروشندگی طلا نیز حدود 80 درصد واحدها در بلوار سجاد توسط بانوان اداره میشود.
وی ادامه داد: نهمین نمایشگاه تخصصی طلا، جواهر، نقره، فیروزه و گوهرسنگها از ۹ تا ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ در فضایی به مساحت ۳۵۰۰ مترمربع در نمایشگاه بینالمللی مشهد برگزار میشود.
میزان تخلفات صنفی در میان بانوان بسیار پایینتر از مردان است
رئیس اتحادیه صنف طلا و جواهرات مشهد خاطر نشان کرد: تاکنون 260 پروانه کسب برای بانوان در مشهد صادر شده که در نوع خود در کشور بینظیر است.
وی اضافه کرد: میزان تخلفات صنفی در میان بانوان بسیار پایینتر از مردان است و این باعث شده حضور آنها در این صنف بیشتر مورد استقبال قرار گیرد، همچنین برای نظارت بهتر، کارگروه ویژهای متشکل از بانوان برای جلوگیری از تخلفات، سرقت و رعایت قوانین در نمایشگاه امسال تشکیل شده است.
رئیس اتحادیه با اشاره به وضعیت صادرات نیز اضافه کرد: در حال حاضر صادرات طلا و نقره کشور در حد انتظار نیست و برای رونق صادرات، باید قوانین سختگیرانه اصلاح شودو در حوزه نقره، بیش از بیست هزار نفر مشغول به کارند و حدود دو هزار کارگاه تولیدی فعال هستند
تقیزادگان درخصوص گوهرسنگها گفت : برنامهریزیهایی برای راهاندازی دورههای دانشگاهی و توسعه صنعت تراش سنگهای قیمتی در حال انجام است، این اقدام میتواند به رشد اشتغال و جلوگیری از خامفروشی کمک شایانی کند.
وی در پایان با تأکید بر اهمیت صنعت طلا و جواهر، خاطرنشان کرد: این صنعت ظرفیت اشتغالزایی بسیار بالایی دارد و لازم است با آموزش نیروی انسانی و حمایت از جوانان، بیش از پیش به توسعه آن کمک شود.
به گزارش سایت طلا گلدنیوز، در نهمین نمایشگاه تخصصی طلا، جواهر، نقره، فیروزه و گوهرسنگها مشهد، ۷۵ مجموعه و فعال اقتصادی حضور دارند که ۴۴ شرکت از استان خراسان رضوی و ۳۱ شرکت از استانهای اصفهان، تهران، آذربایجان شرقی، البرز و سمنان حضور دارند.