برخورد جدی با فروشندگان طلای دست دوم، بدون اجرت و سود
رییس اتحادیه طلا فروشان شهرستان ساوجبلاغ عنوان کرد: با نظارت جدی اتحادیه فروش آنلاین طلا در شهرستان وجود ندارد و تبلیغ فروش طلای دست دوم، بدون اجرت و بدون سود ممنوع است و اگر مغازه ای بخواهد این تبلیغات را انجام دهد اتحادیه برخورد جدی می کند.

به گزارش سایت طلا گلدنیوز؛ فرشید پیشگاه زاده، رییس اتحادیه طلا فروشان شهرستان ساوجبلاغ بیان داشت: فروش آنلاین طلا در فضای مجازی نیز مستلزم مجوز است و طلا فروشان بدون مجوز نمی توانند فروش آنلاین داشته باشند و فقط می توانند تبلیغ محصولات مغازه خود را در شبکه های اجتماعی انجام دهند.
وی افزود: اتحادیه شهرستان توانسته به طور جدی در برابر این کار ایستادگی و با متخلفان نیز به طور جدی برخورد کند.
پیشگاه زاده تصریح کرد: رعایت ملاحظات حفاظتی و امنیتی در پیشگیری از سرقت یکی از موضوعاتی بود که اتحادیه طلا و جواهرشهرستان در ابتدای کار خود مورد توجه قرار داد و در این راستا تمام طلافروشی های شهرستان ملزم به مجهز شدن به سیستم های امنیتی، شیشه های ضد گلوله، دوربین های FULL HD شدند و در حال حاضر در 80 درصد طلافروشی های شهرستان سیستم مه پاش نصب شده است و به لحاظ رعایت استانداردهای امنیتی موجود در صنف طلا و جواهر و سیستم آرماتوربندی نیز اتحادیه همه بازرسی ها را انجام داده است .
وی اظهار داشت: در سال 1400 و با شروع به کار هیات مدیره فعلی اتحادیه، مجموع اعضای اتحادیه با احتساب مجوزهای عینک و ساعت 130 عضو بود و اکنون با روند افزایشی، اتحادیه 200 عضو دارد و از این تعداد90 واحد در رسته طلافروشی و سکه فروشی، دو واحد طلاسازی و 8 واحد تعمیرات طلا فعالیت دارند.
پیشگاه زاده با بیان اینکه بیشتر مغازه های طلافروشی شهر هشتگرد (مرکز شهرستان ساوجبلاغ) در خیابان امام متمرکز هستند و برخی واحد های طلافروشی در پاساژ های عزیز خان، آزادی ، سعادت فعالیت دارند بیان داشت: حدود 20 درصد طلا فروشی های شهرستان سابقه 40 تا 50 ساله دارند و ما بقی تازه کار هستند.
مالیات های سنگین عامل بی انگیزگی صنف طلا
رییس اتحادیه طلا فروشان شهرستان ساوجبلاغ اذعان داشت: در حال حاضر علیرغم اینکه تعدادی واحد طلافروشی با سرمایه های کم و ضعیف وارد صنف طلا شده اند برخی از همکاران قدیمی صنف کسب و کار خود را جمع کرده اند چرا که دیگر کسب درآمد در صنف توجیهی ندارد و احتمال دارد با توجه به مالیات های سنگین و کاهش قدرت خرید مردم در آینده بسیاری از فعالان صنف طلا کسب وکار خود جمع کنند.
وی با تاکید بر اینکه رکود بازار و مالیات های سنگین عامل بی انگیزگی صنف طلا است و اجرای سامانه های متعدد اعم از سامانه جامع تجارت برای همکاران صنف چالش هایی را به همراه داشته اظهار کرد: متاسفانه اداره دارایی هر روز یک روند وشکل تازه ای رابرای محاسبه مالیات اجرا می کند به طوری که در گذشته مالیات ها بر اساس تراکنش های دستگاه پز حساب می شد ولی بعد از مدتی محاسبه مالیات بر اساس کل تراکنش های بانکی انجام گرفت ولی اکنون مالیات ها طبق کارشناسی امور مالیاتی محاسبه می شود و متاسفانه اگر اعتراض شود و اعتراض وارد نباشد جریمه سنگینی به مالیات محاسبه شده می خورد که به همین جهت در صنف طلا زمزمه هایی بر جمع آوری و تعطیلی وجود دارد.
رمقی برای صنف طلا نمانده است
پیشگاه زاده اذعان داشت: متاسفانه با افزایش چالش ها و مالیات ها دیگر رمقی برای صنف طلا نمانده که بتواند در نمایشگاه های تخصصی صنعت طلا شرکت کنند و غرفه بگیرند و به همین جهت نمایشگاه های طلا و جواهر هم کیفیت قبل را ندارند.
پیشگاه زاده بااشاره به اینکه بازار طلا دیگر مانند گذشته نیست که شب عید، روز زن و اعیاد مناسبتی کاسبی بیشتر بود، اکنون خرید طلا بسیار کاهش یافته است خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه اطراف هشتگرد روستاهای زیادی وجود دارد و اغلب مردمان روستا کشاورز هستند همزمان با برداشت محصول و میوه های باغی شهرستان بازار طلا هشتگرد رونق می گیرد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر بیشتر طلای شهرستان ساوجبلاغ از بازار تهران تامین می شود خاطر نشان کرد: اولین طلافروشی سال 1364 در هشتگرد توسط آقای رضاخانی احداث شد و آقایان احمدنیا ، پیشگاه زاده از قدیمی های این صنف در هشتگرد هستند و اتحادیه طلا و جواهر شهرستان نیز در سال 69 تشکیل شده است.