جزئیات داوری مسابقات طراحی طلا و جواهر اصفهان
غلام زاده عنوان کرد: دغدغه انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگ های قیمتی استان اصفهان مسئله صادرات است و با توجه به اینکه طراحی مهمترین بخش کار است به همین جهت ارتقا طراحان شهر در اولویت کار انجمن قرار گرفت تا در بحث صادرات طلا و جواهر مصنوعات ایران حرفی برای گفتن داشته باشد.

به گزارش سایت طلا گلدنیوز، مجتبی غلامزاده، عضو هیات رییسه انجمن طلا و جواهر اصفهان و مجری جشنواره طراحی طلا و جواهر ایران بیان داشت: یکی از نیاز های کشور در صنعت طلا و جواهر، طراحی و دیزاین است و مهمترین مشکل ما در تولید بحث طراحی است.
وی با بیان اینکه جشنواره ملی طراحی طلا و جواهر تحت نظرات انجمن طلا و جواهر اصفهان و کمیته طراحان اصفهان با حدود سه ماه برنامه ریزی برگزار شد و از 29 استان و 4 کشور در این جشنواره شرکت داشتند .
حضور ۴کشور در مسابقات طراحی اصفهان
غلامزاده ادامه داد: در مرحله اول مقرر بود جشنواره به صورت داخلی و ملی برگزار شود ولی کم کم با ارسال آثار جشنواره به شکل بین المللی برگزار شد و از 4 کشور اثر ارسال شده بود.
عضو هیات رییسه انجمن طلا و جواهر اصفهان در مورد موضوع جشنواره اظهار داشت: تلاش بر این بود موضوعی انتخاب شود که با شرایط فعلی سیاسی ایران و وضعیت کشور در جهان موضوعی ملی باشد که نتیجه بر این شد با توجه به حساسیت هایی که دشمنان برای کشور ایجاد می کنند موضوع جشنواره به سمتی برود که همدلی و دوستی مد نظر باشد و به همین جهت موضوع همدلی اقوام ایرانی انتخاب شد.
وی ادامه داد: بیش از 500 ثبت نام در این جشنواره انجام و بیش از 370 اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد و در داوری اولیه نیز 167 اثر به مرحله نهایی راه یافتند که آثار راه یافته در 4 رسته طراحی دستی و نرم افزار و دو سطح حرفه ای و آماتور بودند که در نهایت با انتخاب هیات داوران 12 اثر برگزیده شد.
فرایند داوری مسابقات ملی طراحی طلاوجواهر
غلامزاده با بیان اینکه فضای داوری ها و قضاوت ها عادلانه و خاص بود تصریح کرد: داوری ها به صورت دقیق و برنامه ریزی شده بود و داوران نمی دانستند که آثار از کیست.
وی خاطرنشان کرد: داوری ها بسیار سنگین بود و گاهی برخی داوری ها چند روز طول می کشید و داوران در قضاوت ها باید 14 آیتم را چک می کردند
عضو هیات رییسه انجمن طلا و جواهر اصفهان اظهار داشت: هیات داوران این رویداد بزرگ، محسن محمدولی (مدرس رسمی نرم افزار راینو و ماتریکس گلد)، آقای سید محمد مرتضوی(مدرس و نویسنده کتاب های طراحی طلا و جواهر)،آقای Alessio Boschi (طراح و برجسته و صاحب سبک ایتالیایی)، شهرزاد گیوی(طراح دستی و مدرس طراحی در استرالیا)، حمیدرضا بانگی(سازنده و موسس یکی از برندهای معروف ایران)، آقای Yianni Melas (یکی از گوهرشناسان مشهور و بزرگ یونان و دنیا) بودند.