بهترین روز صنعت طلا پس از 10 سال

چکیده

احمدی با تاکید بر اینکه راه اندازی اتاق فلزات گرانبها از بهترین روزهای تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر است عنوان کرد: مشکل اصلی در صادرات مصنوعات طلا نبود زبان مشترک بود که با تشکیل اتاق فلزات گرانبها و زبان مشترکی که بین نهادها و ارگان ها به وجود آمده  امید میرود تولید کنندگان وصادر کنندگان دغدغه کمتری برای صادرات طلا داشته باشند.

۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۸ شهريور
188
 بهترین روز صنعت طلا پس از 10 سال

 به گزارش پایگاه خبری جهان طلا (گلدنیوز)؛ علیرضا احمدی، تولیدکننده و صادرکننده مصنوعات طلا و جواهر در افتتاحیه اولین اتاق فلزات گرانبها در گمرک فرودگاه امام خمینی (ره) بیان داشت: از سال 93 با محوریت وزارت صمت، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و بانک مرکزی توافق بر این شد صادرات طلا شکل بگیرد ولی به دلیل نداشتن زبان مشترک مشکلات سر راه صادرات طلا حل نشد

وی با اشاره به وجود مراحل سخت برای صادرات طلا و جواهر بیان داشت از سال 93 تا 98 نزدیک به  300 کیلو صادرات طلا انجام شد تا مشکلات و معضلات صادرات مشخص شود و در این مسیر مراحل صادرات که شامل 124 مرحله بود به 17 مرحله کاهش یافت و امروز با ایجاد اتاق فلزات مراحل 17 گانه به 4 مرحله کاهش یافته است.

کمک به فعال کردن سرمایه های سرگردان در بخش صادرات طلا

این تولیدکننده و صادرکننده مصنوعات طلا و جواهر اظهار داشت: اتاق فلزات گرانبها، کمک های شایانی به صادرات طلا خواهدکرد و می تواند سرمایه های سرگردانی که در کشور وجود دارد را  وارد این صنعت مولد کند و به عنوان سرمایه در بخش صادرات فعال شود.

وی گفت: این اتاق طلایی کمک بزرگی در  ایجاد امنیت و کاهش قیمت تمام شده میکند و شفاف سازی در صنعت طلاوجواهر را در پی خواهد داشت.

احمدی با بیان اینکه در سال 98 با محوریت وزارت صمت یک سند علمی برای صنعت طلا و جواهر نوشته شد، و وزیر صمت نیز آن را به اتاق اصناف ابلاغ کرد اذعان داشت: در این سند، روش و برنامه اجرایی  بر این بود که بعد از 4 سال 100 تن صادرات داشته باشیم که متاسفانه سال 98 به دلیل شیوع کرونا و درگیری کشور در دوران کرونا اجرای این سند انجام نشد و ایجاد اتاق طلا هم مسکوت ماند.

وی ادامه داد : اکنون به خاطر شرایطی که در بخش اقتصادی کشور به وجود آمده و شرایطی که برای کشور رقیب و همسایه ایجاد شده باید با یک درایت به سند ملی طلا و جواهر  شکلی تازه داده شود و زمان اجرای برنامه ها از 4 و 5 ساله به 2 و 2.5 ساله تغییر کند.

در همین رابطه بخوانید:

افتتاح اولین اتاق فلزات گرانبها در گمرک فرودگاه امام

تلاش برای انجام صادرات مصنوعات طلا و جواهر در یک روز

شکستن قفل ده ساله صادرات مصنوعات طلا

احمدی تولیدکننده طلا

کمک به تحقق اهداف صادراتی سند ملی طلا و جواهر در سال 1405

این عضو انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر استان تهران تصریح کرد: اتاق فلزات گرانبها  بر اساس برنامه اجرایی و روش اجرا و دستورالعمل ها خللی دارد که اگر این مشکلات در زمان کوتاه اصلاح شود سال 1405 به اهداف مدنظر در سند ملی طلا و جواهر خواهیم رسید.

وی ادامه داد:  اگر این اتفاق رقم بخورد بخش خصوصی قدم دوم که قدم مهمی است و به حاکمیت و دولت تعهد داده است را می تواند قوی و محکم بردارد.

احمدی خاطر نشان کرد:  در سال 98 وقتی سند ملی طلا و جواهر  نوشته شد قرار بود ظرف 5 سال به 100 تن صادرات طلا برسیم ولی عملا اتفاقات سخت افزاری شکل نگرفت و اکنون شکل گرفته و  این اراده درحاکمیت و بخش دولت به وجودآمده که صنعت طلا می تواند جز  اولویت های صنایع در کشور باشد که این اتفاق مبارکی است.

وی گفت: طلا ترسو است و تا جای امنی پیدا نکند، ورود نمی کند و اکنون طلا با شاخصه اتاق طلا، امن شده است.

احمدی اذعان داشت: با تشکیل اتاق فلزات گران بها، یک استراتژی شکل می گیرد تا راه این صنعت را هموار کند و به بخش مولد این صنعت کمک کند.

اتاق فلزات گران بها، کمکی به چرخ دنده های تولید و رونق صنعت طلا

احمدی با تاکید بر اینکه در شرایط اقتصادی که اکنون قرارداریم، بخش تولید صنعت طلا و جواهر ضعیف شده و این اتاق می تواند کمک کند چرخ دنده ها سریعتر بچرخد و تولید رونق بهتری بگیرد.

تولیدکننده و صادرکننده مصنوعات طلا و جواهر  ادامه داد:  البته که در آغاز فعالیت ، این اتاق مشکلاتی خواهد داشت و برای سنجش بخش سخت افزاری ونرم افزاری باید یک بار به صورت پایلوت صادراتی شکل بگیرد تا باگ ها و مشکلات آن مشخص شود.  

وی تصریح کرد: در گذشته به خاطر ناامنی ها و هزینه های بالا و مسیر طولانی،  صادرات مصنوعات طلا انجام نمی شد که اکنون باید تا یک ماه آینده به صورت پایلوت صادرات به یکی از کشور ها انجام شود که اگر همه چیز هموار باشد بخش خصوصی ناخودآگاه بقیه مسیر را پیش خواهدبرد و سریع به نقطه مطلوب خواهد رسید.