ساماندهی واحدهای تولیدی فعال در منطقه سنگلج و درخونگاه
در حال حاضر بيش از ۸۰۰ کارگاه توليدي در منطقه سنگلج و درخونگاه توسط اعضاي توليدکننده اين اتحاديه فعال بوده و به طور میانگین 4 تا 5 هزار کارگر در اين کارگاه های تولیدی مشغول به کار هستند.
به گزارش پایگاه خبری جهان طلا(گلدنیوز)؛ نادر بذر افشان گفت: در حال حاضر بيش از ۸۰۰ کارگاه توليدي در منطقه سنگلج و درخونگاه توسط اعضاي توليدکننده اين اتحاديه فعال بوده و به طور میانگین 4 تا 5 هزار کارگر در اين کارگاه های تولیدی مشغول به کار هستند که اگر لحاظ معیشتی این کارگران دچار آسیب شوند جامعه به خطر می افتد.
بذر افشان تصریح کرد: متاسفانه به دليل اينکه این منطقه و محل قرارگيري کارگاه های تولید طلا و جواهر در مکان هاي مسکوني است باعث شده که شهرداري به دليل ايجاد آلاينده ها از فعاليت اين کارگاه ها جلوگيري و فشار برای تعطیلی این واحدها داشته باشد که اعضای هیئت مدیره جدید اتحادیه طلا و جواهر در تلاش است که ساماندهی این واحد ها را با جدیت پیگیری کند.
ساماندهی واحد ها و ایجاد شهرک صنفي طلا و جواهر
وی خاطر نشان کرد: کار ساماندهی این واحد ها و ایجاد شهرک صنفي طلا و جواهر از 6 سال پیش شروع شده بود و با توجه به رکود اقتصادی و کرونا به تعویق افتاد که اکنون به دلیل شکایت و اعتراض بر فعالیت این واحد ها در راستای تسهیل ساماندهی این واحد ها اعضای هیات مدیره با افرادی که در این رسته فعالیت می کند جلساتی برگزار و به این جمع بندی رسیدند که ساماندهی این واحد ها ضروری است.
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران با بیان اینکه تعداد زیادی از این واحد ها درقبل از انقلاب در منطقه خونگاه فعالیت داشته و برخی تولید کنندگان نیز دارای سابقه دیرینه هستند گفت: 40 تا 50 درصد کارگاه ها واحد های استیجاری هستند.
بذر افشان ادامه داد: در هیات مدیره قبلی 3 تا 4 زمین جهت ساماندهی این واحدها و ایجاد شهرک طلا و محلی برای برگزاری نمایشگاه ها تخصصی دیده شد و زیرساخت های لازم مانند هتل، شهرک طلا و بحث های ایمنی ، امنیتی و محیط زیستی و بسیاری از آیتم هایی که باید رعایت شود مد نظر قرار گرفت.
علت تعویق پروژه
وی اذعان داشت: با توجه به مشکلاتی که در سرمایه گذاری این پروژه پیش آمد و با توجه به رایزنی هایی که با بانک ها و برخی سرمایه گذاران انجام شد و با جریان انتخابات هیات مدیره طلا و جواهر موضوع ساماندهی به هیئت مدیره بعدی افتاد.
بذر افشان خاطر نشان کرد: با برگزاری انتخابات، اعضای هیات مدیره جدید نیز جلسات زیادی را در راین راستا با شهرداری و استانداری برگزار کرده و با توجه به شکایت 131 نفر معترض در این منطقه و با فشارهایی که از طرف شهرداری وجود دارد، مصوب شد تیمی (4 نفره) از اعضای هیات مدیره در رابطه با شناسایی، خرید و ارایه اطلاعات در مورد زمین های موجود اقدام کنند.
وی تصریح کرد: در جمع بندی جلسات نظر بر این شد که پس از فرایند شناسایی زمین ، ساماندهی 800 واحد فعلی انجام شود و چون ممکن است تعداد واحدها در آینده اضافه شود 20 درصد ظرفیت بیشتر برای آینده پیش بینی شود.
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران ادامه داد: در این راستا نیز با کمک هیات مدیره و تولید کنندگان و افراد خبره جلسات متعددی برای آغاز این کار در ماه های آینده انجام شود.
اخبار مرتبط :
احداث شهرک تخصصی طلاوجواهر تهران به کجا رسید؟!
لزوم بازنگری در سامانه جامع تجارت
کارگروه تخصصی-ملی طلا و جواهر اتاق اصناف ایران تشکیل شد
انتهای پیام/