حضور هنرمندان 4 کشور در جشنواره ملی طراحی طلا و جواهر ایران

چکیده

با پایان مهلت ارسال آثار به جشنواره ملی طراحی طلا و جواهر ایران، ۵۹۲ اثر از هنرمندان 4 کشور ایران، ژاپن، قبرس و دانمارک به دبیرخانه این جشنواره رسید و رکورد جدیدی از استقبال هنرمندان طراح طلا و جواهر از جشنواره طراحی ثبت شد.

۱۴۰۴ سه شنبه ۱۷ ارديبهشت
40
حضور هنرمندان 4 کشور در جشنواره ملی طراحی طلا و جواهر ایران

به گزارش سایت طلا گلدنیوز، محسن طلایی مینایی،رییس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر و سنگ‌های قیمتی اصفهان با اعلام این خبر بیان داشت: مهلت ارسال آثار نخستین جشنواره ملی طراحی طلا و جواهر ایران (IJD Festival)با محوریت “همبستگی اقوام ایرانی”تا دهم اردیبهشت ۱۴۰۴ تعیین شده بود که در مهلت تعیین شده در مجموع 592 اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شدکه از این تعداد، ۳۸۴ اثر به مرحله داوری اولیه (غربالگری فنی) راه یافتند.

وی باتاکید براینکه به منظور تضمین عدالت و کیفیت، داوری این جشنواره در دو مرحله و با رعایت استانداردهای جهانی انجام می‌شود بیان داشت: در مرحله اول (غربالگری فنی)کلیه آثار توسط کمیته فنی جشنواره بر اساس شاخص‌های اعلام‌شده در سایت بررسی می‌شوندو آثاری که شرایط اولیه را احراز کنند به مرحله اصلی راه می‌یابند.

طلایی مینایی تصریح کرد: در مرحله نهایی (داوری تخصصی)آثار تأییدشده بدون ذکر نام طراح و با اختصاص کد منحصر به فرد، به صورت آنلاین در اختیار ۶ داور ملی و بین‌المللی قرار می‌گیرند و داوران به صورت مستقل و بدون اطلاع از نظرات یکدیگر، بر اساس شاخص‌های تعیین‌شده امتیازدهی می‌کنند که امتیازدهی درطیف ۹ مرحله‌ای (از ضعیف تا عالی) و با در نظر گرفتن ضریب اهمیت هر شاخص انجام می‌شود.

35 درصد آثار جشنواره از طراحان اصفهانی است

وی بااشاره به اینکه آثار ارسالی به جشنواره از 29 استان کشور بوده است اذعان داشت: 35 درصد آثار از استان اصفهان (قطب طلا و جواهر ایران)، 31 درصدتهران و34 درصد آثار از سایر استان‌ها شامل خراسان رضوی، آذربایجان شرقی و یزد می باشد.

رییس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر و سنگ‌های قیمتی اصفهان ادامه داد: از مجموع آثار پذیرفته شده در مرحله داوری اولیه ۲۵۰ اثر در بخش آماتوری و ۱۳۴ اثر در بخش حرفه‌ای می باشد و ۱۹۱ اثر در رسته ایده پردازی و طراحی دستی (حرفه ای و آماتور) و ۱۹۳ اثر در رسته ایده پردازی و طراحی نرم‌افزاری (حرفه ای و آماتور) می باشد.

گلدنیوز

تجلی همبستگی اقوام ایرانی باحضور بین‌المللی طراحان ایرانی از ژاپن، قبرس و دانمارک

محسن طلایی مینایی با اشاره به هدف این رویداد، اعلام کرد: “همبستگی اقوام ایرانی، نه تنها در موضوع جشنواره، بلکه در مشارکت گسترده استان‌ها و حضور بین‌المللی طراحان ایرانی از ژاپن، قبرس و دانمارک تجلی یافت. این آمار، ظرفیت بی‌بدیل ایران در حوزه طراحی طلا و جواهر و جذابیت فرهنگ غنی این مرز و بوم برای جهانیان را به تصویر می‌کشد”.

رئیس هیئت مدیره انجمن افزود: “داوری نهایی آثار توسط هیئتی متشکل از داوران ملی و بین‌المللی، مطابق معیارهای اعلام‌شده در سایت جشنواره انجام می‌شود و نتایج داوری در تاریخ ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ اعلام خواهد شد. مراسم اختتامیه و اهدای جوایز نیز در تاریخ ۳۱ اردیبهشت برگزار می‌شود و آثار منتخب از ۳۱ اردیبهشت تا ۳ تیر ۱۴۰۴ در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی طلا و جواهر اصفهان در معرض دید عموم قرار خواهند گرفت”.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: اعطای جوایز نقدی تا سقف ۳۰ میلیون تومان به برگزیدگان، یک سال عضویت افتخاری در انجمن، امکان همکاری با برندهای مطرح صنعت طلا و جواهر ایران از جوایزاین جشنواره میباشد.