برترین طراحان طلا و جواهر ایران معرفی شدند
اختتامیه جشنواره ملی طراحی طلا و جواهر ایران با حضور آلسیو باسکی چهره سرشناس طراحی جواهرات، داوران ملی و بین المللی برگزار شد و نفرات برتر جشنواره ملی طراحی طلا و جواهر ایران معرفی وبااهدا لوح و تندیس تجلیل شدند.

به گزارش سایت اخبار طلا گلدنیوز؛ در مراسم اختتامیه جشنواره ملی طراحی طلا و جواهر ایران که باحضور استاندار اصفهان، مسوولان و فعالان انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر و سنگهای قیمتی اصفهان در اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد، از نشان ملی جغرافیایی «النگوی طلای اصفهان» رونمایی شد.
رییس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر و سنگهای قیمتی اصفهان نیز در این مراسم گفت: این جشنواره با شرکت طراحانی از ۲۹ استان ایران و چهار کشور دنیا برگزار شد.
محسن طلایی مینایی با بیان اینکه قضاوت آثار ارائه شده در جشنواره بر عهده ۶ داور بین المللی از کشورهای ایتالیا، اسپانیا، استرالیا و هنگ کنگ بود، افزود: این جشنواره در ۲ سطح حرفهای و آماتور و در ۲ بخش طراحی دستی و طراحی نرمافزاری برگزار شد.
وی خاطرنشان کرد: «ایدههای درخشان شما، آینده جواهرات ایران را میسازد» به عنوان شعار و چشمانداز جشنواره انتخاب شده بود که با هدف جشنواره یعنی شناسایی و حمایت از استعدادهای برتر طراحی و پیوند میان هنر، صنعت و بازار، همخوانی داشت.
اصفهان میتواند صادرکننده تجهیزات طلاسازی به اروپا باشد
استاندار اصفهان گفت: ۳۵ درصد تولیدکنندگان مصنوعات طلا در استان اصفهان هستند و این استان ظرفیت تبدیل شدن به قطب تجهیزات طلاسازی و صادرات این محصولات به کشورهای اروپایی را دارد.
مهدی جمالی نژاد در اختتامیه جشنواره ملی طراحی طلا و جواهر استان در اتاق بازرگانی اصفهان، افزود: با این همه ظرفیت و شرایط مساعدی که در استان و کشور ما برای فعالیت در این زمینه وجود دارد اما متاسفانه این عرصه مورد کم توجهی قرار گرفته و بسترهای لازم برای رشد آن فراهم نشده است.
وی هزینه راه اندازی پایین و اشتغالزایی بالای کارگاه های طلاسازی را از مزیت های این حرفه عنوان کرد و گفت: طراحی مناسب نیز از دیگر مزیتهای رقابتی برای صادرات محسوب میشود که با توجه به سبقه صنعتی و هنری این استان، باید از این مزیت بهترین بهره برداری را کرد.
جمالی نژاد خاطرنشان کرد: بهرغم همه ظرفیتها به ویژه در حوزه سنگهای زینتی که در استان و کشور وجود دارد اما گامهای ناچیزی در این زمینه برداشته شده است.
وی با بیان اینکه مسیرهای روشنی برای فعالان این عرصه وجود دارد اما در این زمینه نیاز به همدلی داریم، گفت: درصورت توجه به این موضوع در سیاست گذاری ها از آنجا که این صنعت ارز آوری فوق العاده زیادی دارد، میتواند جایگزین بسیار خوبی برای نفت و سایر منابع ملی و درآمدهای کشور باشد.
استاندار اصفهان افزود: اصفهان، از گذشتههای بسیار دور صنعتگران بسیار ارزشمند و قابلی در حوزه طلاسازی داشته و حرفهای بسیاری برای گفتن در این زمینه دارد.
جمالی نژاد گفت: حرکت انفرادی و مجزا بدون داشتن نقشه راه در این زمینه نتیجه بخش نخواهد بود، به همین خاطر تدوین نقشه راه و سند توسعه در این زمینه و در راستای مشخص شدن زنجیره ارزش طلا، جواهر و گوهرسنگ از اهمیت ویژه ای برخوردار است و کمک بسیار بزرگی به ما میکند.
وی ادامه داد: برگزاری چنین جشنوارههایی برای شبکهسازی و برقراری ارتباط بین فعالان این حوزه از اهمیت ویژه ای برای پیگیری امور و طرح مطالبات برخوردار است.
شایان ذکر است، جوایز 12 نفر برگزیده این جشنواره در دو بخش حرفه ای و آماتور، با حضور مسئولین و هیات داوران اهدا شد