«حساب دفتری» و «فروش قسطی» به طلا رسید

چکیده

رییس اتحادیه صنف طلا و جواهرات شهرستان راور عنوان کرد: با توجه به اینکه اغلب مردم شهرستان راور کشاورز و باغدار هستند رونق بازار فروش وابسته با پرباری محصولات باغی و کشاورزی است و طلافروشان چشم امید به افزایش باردهی باغات پسته دارند.

۱۴۰۲ يکشنبه ۳۰ مهر
235
«حساب دفتری» و «فروش قسطی» به طلا رسید

به گزارش پایگاه خبری جهان طلا(گلدنیوز)؛ داریوش کاربخش، رییس اتحادیه صنف طلا و جواهرات شهرستان راور بیان داشت: اگر محصول پسته پر بار باشد پول حاصل از فروش خوب پسته به بازار سرریز می شود که متاسفانه سه تا 4 سالی است که محصول پسته کم بوده و بازار بسیار رکود دارد وی افزود:‌ چشم طلا فروشان به برداشت پسته است و همواره دعا می کنند که محصول پسته پر بار باشد و یک ضرب المثل در شهرستان راور داریم که می گوید بازار موقعی که «بارباشه می پاشه» و امسال نیز به گفته کشاورزان بار پسته یکم بهتر است و تا 20 روز دیگر برداشت پسته تمام می شود و امید می رود بازار طلا رونق یابد. کاربخش تصریح کرد: در حال حاضر به دلیل گرانی طلا و کاهش توان خرید رکود در بازار طلای شهرستان راور به وجود آمده و آنقدر بازار خراب است که گاهی در هفته فقط یک قطعه طلا فروخته می شود و بسیاری از مردم هم طلاهای خود را از شهر های بزرگ مانند کرمان خریداری می کنند.

ازخاک به افلاک رسیدن طلای ترکیه با پشتوانه دولت

 حساب های دفتری و فروش قسطی طلا در راور

وی در ادامه با بیان اینکه کسادی بازار طلا باعث شده که طلا فروشان مجبور باشند برای فروش اجناس خود، طلا را قسطی بفروشند و حساب های دفتری زیادی دارند اظهار داشت: فروش قسطی طلا با نوسان قیمت طلا موجب می شود که گاهی ضرر های بزرگی هم داشته باشند. رییس اتحادیه صنف طلا و جواهرات شهرستان راور گفت:‌ با افزایش تورم حقوق کارمندان و کارگران فقط کفاف نیازهای زندگی خود را می دهد و به خرید طلا نمی رسد و خرید طلا به قدر کاهش داشته که در گذشته برای عروس ها حداقل 6 النگو و یک سرویس طلا می خریدند ولی اکنون فقط به خرید انگشتری اکتفا می کنند. کاربخش با بیان اینکه بازار خرید و فروش طلا در ایام عید هم کمی رونق می گیرد ادامه داد:‌ قالی راور از شهرت جهانی برخوردار است و برخی از زنان به قالی بافی مشغولند که اقتصاد آنها از قالی است و گاهی با فروش قالی طلا می خرند.

سرازیر شدن سرمایه مردم دهاقان به بازار طلای شهرهای همجوار

 8 سال است که هیچ طلافروشی در راور تاسیس نشده

وی با بیان اینکه در شهرستان راور فقط 9 واحد طلافروشی فعالیت دارد و همه طلا فروشی های شهر در راستا بازار و خیابان امام قرار دارند بیان داشت:‌ اولین طلا فروشی در شهرستان راور در سال 71 تاسیس شده و اتحادیه طلا و جواهر راور نیز حدود 12 سال قبل تاسیس شده است و ظرف 8 سال گذشته هیچ درخواستی برای صدور جواز و تاسیس طلا فروشی نبوده است. کاربخش با بیان اینکه طلای مورد استفاده راور از شهر های یزد، مشهد و کرمان تاکین می شود بیان داشت:‌ بزرگترین مشکل صنف طلا و جواهر اداره مالیات است و علیرغم اینکه مردم شهرستان ضعیف هستند و درآمد طلا فروشان بالا نیست مالیات ها مانند شهرهای بزرگ و بسیار سنگین محاسبه می شود. وی اذعان داشت:‌ اتحادیه طلا و جواهر راور با اتحادیه های عکاسان، لوازم تحریر، چاپخانه، ساعت و نقره ادغام شده و حدود 160 عضو زیر مجموعه اتحادیه است و فقط رییس اتحادیه(داریوش کاربخش) در رسته طلا و جواهر فعالیت دارد و نجمیه الهامی از رسته عکاسی (نایب رئیس اول)، دانشی فیلمبردار (نایب رئیس دوم)، امین کاربخش از رسته ساعت( دبیر)، علی کارگر از رسته کافی نت (خزانه دار) امیر کاربخش از رسته بدلیجات(بازرس) است. کاربخش اذعان داشت:‌ هیات مدیره فعلی اتحادیه با فعالیت خود تلاش کرده اتحادیه منسجم شده و اطلاع رسانی ها از طریق گروه به صورت سریع انجام می گیرد.

بد و بدتر بازار طلا / ” دست دوم ” کم بود ، عیار هم پایین آمد

عدم توجه و استفاده از ظرفیت های معدنی راور

رییس اتحادیه صنف طلا و جواهرات شهرستان راور با بیان اینکه علیرغم وجود ظرفیت های خوب معدنی چون معادن مس، سرب، کارخانه فولاد در راور ولی متاسفانه از این ظرفیت ها استفاده نمی شود بیان داشت:‌ شهرستان راور از شهرهای کویری کشور است که از دیر باز در مسیر تردد 4 شهر کرمان، مشهد، یزد و سیستان قرار داشته و کاروانسراهای زیادی در مسیر این شهر وجود دارد و مسیر عبور گردشگران داخلی و خارجی است که از سوغات این شهرستان اعم از پسته،انار، زعفران، قالی خرید می کنند. بیشتر بخوانید:

قطب طلا و گوهرسنگ ایران،نه کارخانه دارد نه صادرات

برگریزان طلایی در «بهار»

کسادی بازار طلا در شهر جهانی منبت ایران

درخواست تبدیل کارگاه های کوچک طلا به کارخانه در فلاورجان

انتهای پیام/