گزارش کنفرانس فلزات گرانبهای آسیا و اقیانوسیه 2025

چکیده

کنفرانس فلزات گرانبهای آسیا و اقیانوسیه (APPMC) 2025 که در سنگاپور برگزار شد، بیش از 600 نماینده و 300 سازمان را با موضوع "پیش به سوی سنگاپور 2030 : اتصال آسیا به جهان" گرد هم آورد.

۱۴۰۴ سه شنبه ۱ مرداد
19
گزارش کنفرانس فلزات گرانبهای آسیا و اقیانوسیه 2025

به گزارش سایت اخبار طلا گلدنیوز ، تلاش‌های دولت سنگاپور برای تقویت نقش سنگاپور به عنوان پلی بین شرق و غرب در صنعت شمش طلا یکی از مهمترین اهداف برگزاری هرساله کنفرانس فلزات گرانبهای آسیا و اقیانوسیه است.

کنفرانس فلزات گرانبهای آسیا و اقیانوسیه (APPMC) شاهد گفتگوهای فشرده‌ای در مورد ساختار بازار، تسهیل تجارت، اصلاحات ESG و تحول دیجیتال بود که با اقدامات سیاستی مشترک و مشارکت‌های نهادی پشتیبانی می‌شد.

جلسه افتتاحیه با حضور چهره‌های برجسته‌ای از جمله آقای کی ال یاپ ،رئیس انجمن بازار شمش سنگاپور (SBMA)، خانم سیندی خو (شرکت سنگاپور)، آقای دیوید تیت (شورای جهانی طلا) و خانم روث کروول (LBMA) برگزار شد.

سنگاپور همچون پلی بین شرق و غرب

سنگاپور همچون پلی بین شرق و غرب

آقای یاپ بر چگونگی رشد APPMC در مشارکت و شهرت جهانی تأکید کرد و بر آرزوی انجمن بازار شمش سنگاپور برای رهبری تحول آسیا به یک اکوسیستم شمش مورد اعتماد جهانی تأکید کرد. او بر اهمیت شکل‌دهی به بهترین شیوه‌های صنعت، افزایش شفافیت زنجیره تأمین و تقویت توسعه پایدار تأکید کرد.

خانم سیندی خو بر موقعیت استراتژیک سنگاپور به عنوان یک مرکز تجارت و ذخیره‌سازی فلزات گرانبها تمرکز کرد و زیرساخت‌های قوی، سیاست‌های تجارت‌محور و گشودگی به نوآوری این کشور را برجسته کرد. سخنان او منعکس‌کننده تلاش‌های مداوم دولت برای تقویت نقش سنگاپور به عنوان پلی برای شمش بین شرق و غرب بود.

آقای دیوید تیت، چشم‌انداز شورای جهانی طلا در مورد تحول دیجیتال را از طریق سه استاندارد به هم پیوسته - طلای دیجیتال عمده‌فروشی، واحدهای دیجیتال استاندارد شده و دارایی‌های نقدشونده با کیفیت بالا (HQLA) - معرفی کرد. هدف این ابزارهای دیجیتال، افزایش مشارکت نهادی و نقدینگی و در عین حال افزایش اعتماد به این طبقه دارایی است. خانم روث کرول پیشرفت برنامه «یکپارچگی شمش طلا» (GBI) LBMA را به اشتراک گذاشت و بر اهمیت همکاری منطقه‌ای از طریق گروه‌های کاری ویژه آسیا تأکید کرد. او از افشای اطلاعات آتی برای تصفیه‌کنندگان نقره خبر داد و بر قصد LBMA برای همکاری نزدیک با ذینفعان منطقه‌ای برای بهبود انطباق و دیجیتالی شدن تأکید کرد.

تفاهمنامه تاریخی بین بازار شمش طلای سنگاپور و ژاپن

این کنفرانس همچنین شاهد امضای یک تفاهم‌نامه تاریخی (MoU) بین انجمن بازار شمش سنگاپور SBMA و انجمن بازار شمش طلا ژاپن (JBMA) بود که هدف آن تقویت همکاری، ترویج توسعه مشترک و افزایش شفافیت و ادغام بازار در سراسر شرق آسیا است. دکتر فری ایراوان از اندونزی در مورد اصلاحات بخش طلای کشورش، از جمله افزایش ظرفیت پالایش، ارتقای زنجیره‌های ارزش داخلی و تسهیل خدمات مالی مبتنی بر طلا، توضیحاتی ارائه داد. این اقدامات بخشی از یک دستور کار گسترده‌تر برای نوسازی نقش اندونزی در اقتصاد شمش طلا در منطقه است.

بیشتر بخوانید:

نمایشگاه بین المللی جواهرات سنگاپور و شیوه شرکت در آن

افزایش عجیب فروش شمش طلا در سنگاپور

آخرین تحولات بازار فلزات گرانبهای منطقه آسه‌آن

آخرین تحولات بازار فلزات گرانبهای منطقه آسه‌آن (کشورهای جنوب شرق آسیا)

به گزارش گلدنیوز ، در یکی از پنل های این کنفرانس به تحولات منطقه‌ای بازار طلا در کشورهای عضو پرداخته شد:

• اندونزی به دو موسسه مجوز بانکداری شمش طلا اعطا کرد که خدمات مالی مبتنی بر طلا را گسترده‌تر می‌کند.

• مالزی مالیات کالاهای با ارزش بالا (HVGT) را به تعویق انداخت و صدور فاکتور الکترونیکی را آغاز کرد؛ نگرانی‌های اولیه در مورد کاهش فروش تا حد زیادی بی‌اساس بود.

• ویتنام با حذف انحصار دولتی و چشم‌پوشی از عوارض صادرات جواهرات، بازار طلای خود را آزاد کرد و رشد تجارت را ممکن ساخت.

•لائوس، بانک شمش لائوس را راه‌اندازی کرد و محصولات پس‌انداز و امانتداری نوآورانه‌ای را برای مشتریان خرد ارائه می‌دهد.

• تایلند تراکنش‌های طلای مبتنی بر دلار آمریکا و پیشنهادهای خرده‌فروشی مبتنی بر فین‌تک را معرفی کرد، اما خطرات مربوط به افزایش کلاهبرداری‌ها را اعلام کرد.

• سنگاپور همچنان با گسترش پلتفرم طلای دیجیتال، افزایش علاقه به خزانه‌داری و یک استراتژی بلندمدت که در نقشه راه SBMA 2030 مشخص شده است، پیشرو است.

میزگرد چشم‌انداز قیمت فلزات گرانبها در سال 2025

جلسات پایانی این کنفرانس به بررسی «چشم‌انداز قیمت‌های جهانی فلزات گرانبها پرداختند و چشم‌انداز خود را در مورد تغییرات قیمت طلا، نقره و پلاتین به اشتراک گذاشتند.

• متالز فوکوس به دلیل عدم قطعیت کلان، جو صعودی برای طلا، نقره و پلاتین پیش‌بینی کرد.

• میزگرد قیمت پیش‌بینی کرد که طلا می‌تواند تا پایان سال به ۴۰۰۰ دلار در هر اونس برسد.

در پایان این کنفرانس از نمایندگان دعوت شد تا در دوره بعدی APPMC که برای ۱۴ تا ۱۶ ژوئن ۲۰۲۶ در هتل شانگری-لا سنگاپور برنامه‌ریزی شده است، شرکت نمایند.